webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Over mij

webwarenhuis-online.nl

Nu we het erg veel over mijn blog hebben gehad, lijkt het me nu eens leuk om iets over mezelf te vertellen. Mijn naam is Marijn de Jonge, de oprichter van dit blog. Ik ben 23 jaar oud en ik ben nu bezig met mijn afstudeerscriptie Commerciële Economie. Ik richt mij tijdens school en in mijn vrije tijd veelal op e-commerce. Zo zie ik dat steeds veel mensen online hun aankopen verrichten, waar ik graag iets mee wilde gaan doen. Vier jaar geleden besloot ik daarom om Commerciële Economie te gaan doen. Nu, vier jaar later ben ik bijna afgestudeerd. Ik heb vele ontwikkelingen mogen meemaken en zie nu ook dat er weer een nieuwe trend is om producten te verkopen op grote platformen als bol.com en Amazon.

Waarom dit blog?

De passie en ervaring die ik heb op het gebied van e-commerce, wilde ik graag met iemand delen. Ik heb de afgelopen jaren gezien dat steeds meer mensen online aankopen gaan doen. Zo is het vooral begonnen met het aanbieden van kleding, maar zijn nu zelfs planten online te verkrijgen. 

De reden dat ik dit blog ben gestart, is om jullie te informeren van de nieuwste en opvallendste producten die online te verkrijgen zijn. Iedere dag komen er nieuwe producten bij, dus zal ik jullie hier ook zoveel mogelijk over informeren!

Samenwerken?

Naast dat ik zelf veel ervaringen deel en schrijf over nieuwe producten, werk ik ook graag samen. Zo hoor ik ook graag van jou wanneer je iets unieks hebt gevonden wat online te verkrijgen is. Wellicht dat je zelf wel een blog zou kunnen schrijven voor webwarenhuis-online.nl! Gezamenlijk kunnen we dan onze tips delen, om het voor iedereen iets gemakkelijker te maken. Wanneer je geïnteresseerd bent in een samenwerking, kun je het contactformulier invullen. Door een bericht achter te laten, kom je zo snel mogelijk met mij in contact!

Theme by Anders Norén