webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

Canon M6 – ideaal voor reizen en vloggen

Canon M6

Ben je op zoek naar een goede en redelijk compacte camera? Dan is de Canon M6 misschien iets voor jou! Deze systeemcamera is het meest handzame model in de EOS serie van Canon. Dat maakt deze camera ideaal voor reisfotografie en andere activiteiten waarbij een grote camera niet erg handig is. Ben jij bijvoorbeeld een vlogger? Dan is deze Canon M6 ook zeker een aanrader. Je hebt de camera prettig in de hand en dankzij de grote 24.2 megapixel sensor krijg je altijd perfecte beelden – zelfs bij weinig licht! Ontdek hier alles over de Canon M6.

Compact, prettig en haarscherpe beelden

Een kleine camera is niet altijd een goede camera. Dat geldt echter niet voor de Canon M6. Deze compacte camera levert uitmuntende beelden in alle situaties. Dit komt door de grote megapixel sensor met Dual Pixel CMOS autofocus van Canon. Daarnaast is deze nieuwe camera ook simpelweg erg fijn om te bedienen. De Canon M6 heeft namelijk een kantelbaar touchscreen van maar liefst 3 inch. Je zou wel kunnen zeggen dat deze systeemcamera prachtige foto’s gecreëerd van spiegelreflex kwaliteit!

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de foto’s is de Canon M6 ideaal voor reisfotografie. Je hoeft namelijk niet een grote spiegelreflex camera mee te sleuren. Het kleine compacte cameraatje met 3 inch touchscreen is ruim voldoende. Bovendien maakt dit handige, kantelbare  touchscreen deze camera tevens erg geschikt om te gebruiken tijdens het vloggen. Je kunt simpelweg het scherm omhoog kantelen waardoor jij jezelf kan zien tijdens het filmen. Ideaal voor iedere vlogger!

Kenmerken van de Canon M6

Het praktische ontwerp en het kantelbare touchscreen zijn uiteraard niet de enige uitermate handige kenmerken van de Canon M6. Zo kan je ontzettend scherpe en stabiele opnames maken dankzij de ingebouwde vijf-assige digitale beeldstabilisator. Bovendien kunnen alle video’s opgenomen worden in volledige HD-kwaliteit. Dat is wel zo fijn als je prachtige beeldig gaat maken op vakantie of als je een op een drukke plek aan het vloggen bent. Uiteraard is er nog meer moois aan de Canon M6.

Zo heeft deze camera ingebouwde bluetooth, wifi en NFC. Hierdoor ben je dus direct met de camera verbonden. Bovendien is er de mogelijkheid om een externe microfoon aan te sluiten. Dat is erg handig als je wat vaker aan het vloggen bent. Geluid is bij vlogs immers net zo belangrijk als beeldkwaliteit. Een ingebouwde flitser en hotshoe-aansluiting zijn de laatste kenmerken van de Canon M6. Al met al kan je concluderen dat deze camera uitermate geschikt is voor op reis of om mee te vloggen.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén