webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

Een mistmachine is de perfecte online aankoop

mistmachine

In de categorie handige online aankopen hoort de mistmachine zeker thuis. Het is momenteel het meest innovatieve product op het gebied van de beveiliging van huizen en bedrijfspanden. In tegenstelling tot ouderwetse alarmsystemen zorgt een mistmachine voor een visuele barrière. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij verzekeraars, waardoor je vaak leuke kortingen op je premies kan ontvangen. Een mistmachine is dus een nuttige en efficiënte investering. In mijn blog op Webwarenhuis-online.nl vertel ik alles over de aankopen die je online kan doen. Vandaag is het onderwerp de aankoop van een mistmachine.

Een mistmachine, wat is het?

Een mistmachine spuit binnen een korte tijd een enorme hoeveelheid mist de ruimte in op het moment dat het alarm af gaat. De inbrekers kunnen hierdoor helemaal niets meer zien, schrikken en zullen daarna vluchten. Het is al bewezen dat dit middel bijzonder effectief is. De mist bestaat uit een simpele waterdamp substantie die ongevaarlijk is voor iedereen. Doordat de mist na 10 minuten weer is opgelost heb je ook geen zorgen over schoonmaak of bescherming van je spullen. Er zitten overduidelijk alleen maar voordelen aan dit apparaat.

Het succesverhaal van de mistmachine

We weten er helaas allemaal wat van, inbraken en ram- en plofkraken. Het is tegenwoordig aan de orde van de dag. Veel verzekeraars zijn het helemaal zat om elke keer weer die schade te moeten vergoeden. Logisch, ook zij zoeken manieren om kosten te besparen. De eis werd neergelegd bij verschillende winkels, de beveiliging moest aangescherpt worden. Dit geldt met name voor de winkels waarbij het risico erg hoog is. Dit zijn winkels die goederen verkopen die erg geliefd zijn bij criminelen, zoals sigaretten, gereedschappen en sieraden. Zo zijn er nog wel een tal van goederen op te noemen. De eerste eis was een rolluik, maar dit viel niet in de smaak bij veel winkels. Het open karakter is daarmee verdwenen. Daarnaast vertraagt een rolluik niet lang genoeg, zeker als de inbrekers over de juiste gereedschappen beschikken. Een mistmachine was de oplossing. Met succes, want de hoeveelheid inbraken nam af.

De voordelen

Nog een ander belangrijk voordeel is dat een mistmachine eenvoudig is aan te sluiten. Zo kan je dit apparaat zo weer meenemen naar een ander adres. In tegenstelling tot een gebruikelijk alarmsysteem, die vaak ingebouwd is, kan je deze machines gewoon ergens anders aansluiten. Het is dus gebruiksvriendelijk, effectief en geliefd bij verzekeraars, wat wil je nog meer?

 

Leave a Reply

Theme by Anders Norén