webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

Inlegzolen: je koopt ze makkelijk online

inlegzolen

Inlegzolen heb je voor jong en oud hoewel de meeste mensen meteen denken aan ouderen bij het horen van dit woord. Helaas krijg je er ook als kind nogal eens mee te maken. Maar dat ga je natuurlijk nooit aan je klasgenoten vertellen. Ook ik was zo’n kind dat met inlegzolen door het leven ging wegens mijn grote platvoeten. Ik had die extra steun echt nodig. Dat was toen nog een heel gedoe, zo’n inlegzool kopen. Soms moest je er zelfs voor naar een speciale winkel. Het ergste was dat je ook nog degelijke schoenen, lees plompe schoenen, erbij moest hebben. Die tijden zijn gelukkig voorbij.

Inlegzolen: koop ze online

Ten eerste hoeven we nu niet meer naar een speciale schoenenwinkel voor het kopen van inlegzolen. Je koopt ze veel makkelijker online. En dan heb je ook nog eens een enorme keuze. En de tijd dat inlegzolen alleen in plompe schoenen pasten hebben we ook gehad. Je kunt zolen in allerlei schoenen kwijt. Wel zo fijn als je wat steun wil hebben, maar ook elegant op een feestje wil verschijnen.

Loop de wereld rond

Een mens loopt in zijn leven twee keer de hele aarde rond! Dus dat is een enorme afstand. Mensen met een beroep waarin veel lopen erbij hoort, denk aan postbodes of verzorgenden, lopen nog veel meer. Maar helaas zijn niet alle mensenvoeten daar tegen bestand. Veel mensen hebben last van hielspoor. dat is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen. Dit gaat vaak gepaard met een ontsteking en dus pijn. Inlegzolen helpen dan om de hiel te ontlasten. Doorgezakte voeten komen ook veel voor. Daarvoor heb je speciale zolen die de voet op cruciale plaatsen ondersteunt. Zo lukt het ook jou om twee maal de aarde rond te lopen.

Inlegzolen in pumps

Ja, ja, vroeger ondenkbaar maar nu niet meer. Zoals gezegd hoef je geen plompe schoenen meer aan zelfs al heb je wat extra steun nodig. Ook in schoenen met hakken of gewoon in pumps kun je inlegzolen stoppen. Ze passen qua vorm er precies in. Deze zolen bevatten gelkussentjes ter hoogte van de voorvoet zodat je zonder pijn op je hakken kunt staan en lopen. Dus het is nu echt achterhaald dat inlegzolen alleen voor ouderen zijn. Heb jij ze nodig? Schaf ze aan! Ze passen in elke schoen. En natuurlijk koop je ze online want dat is wel zo makkelijk!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén