webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

Kamado BBQ voor echte mannen!

Kamado BBQ

Een Kamado BBQ heeft voor mij een nieuwe wereld geopend. Zo is lekker barbecueën met familie en vrienden altijd al één van mijn favoriete bezigheden geweest, maar met zo’n speciaal model wordt het pas echt een feestje. De heerlijke geur van vlees op de barbecue onder het genot van een biertje, wie wordt hier nou niet blij van? Daarnaast kun je met een Kamado BBQ zo ontzettend veel meer kanten uit dan met een gewone, meer simpele barbecue. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij zelf lekker kunt genieten van wat je hebt klaargemaakt, ook ben je direct dé man van de avond!

Kamado BBQ en zijn eigenschappen

Een Kamado BBQ is hét type barbecue op het gebied van lekker barbecuen. Zo kun je de keuze maken uit een aantal verschillende modellen waarop je spectaculaire gerechten kunt maken. Maar eerst een aantal eigenschappen van dit product. Want wat is er nu eigenlijk zo speciaal aan dit product? Anders dan een gewone BBQ is deze topper gemaakt van keramisch materiaal waarmee je zeer veelzijdig kunt barbecueën. Zo zorgt het materiaal ervoor dat de warmte perfect geïsoleerd blijft en je dus gemakkelijk hoge temperaturen kunt bereiken. Daarnaast biedt de Kamado BBQ een thermometer en luchtschuif waardoor het mogelijk is zelf de temperatuur te regelen. Heel handig wanneer je voor bepaalde gerechten zoals zalm of zelfs pizza de temperatuur een aantal keer wilt veranderen. Ook kun je op deze barbecue grillen, smoken of “slow cooken”. Zo kun je ontzettend veel verschillende gerechten klaarmaken zonder dat je hier verschillende barbecues voor nodig hebt. Daarnaast komen sommige soorten van de Kamado BBQ geleverd met zijplanken aan de barbecue bevestigd. Dit is ontzettend handig om bijvoorbeeld borden, tangen, kruiden of bakken met vlees op te zetten zodat je alles bij de hand hebt tijdens het barbecueën. Want zeg nu zelf, niets is zo vervelend als meerdere keren weg te moeten lopen tijdens jouw grill sessie.

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Voordat je een Kamado BBQ aanschaft moet je je goed inlezen. Er zijn namelijk veel verschillende modellen en niet elk model is perfect voor jou geschikt. Je kunt namelijk wel een enorm grote variant kopen, maar wanneer je alleen maar af en toe aan barbecueën doet (wat ik mij niet kan voorstellen) heb je niet zo’n grote Kamado BBQ nodig. Vanzelfsprekend is de prijs van een Kamado BBQ ook verschillend naarmate je voor een groter en luxer model kiest. Maar wat je dan ook kiest, met een Kamado BBQ zit je altijd goed!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén