webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

Mijn lievelingskleding

dames coltrui

Hi allemaal! Hier in deze blog geef ik mijn mening over producten en vandaag wil ik het hebben over wat ik het liefste draag. Met dit weer en de huidige trends zal het je misschien niet verbazen dat ik graag dames coltruien draag! Ik heb ze in allemaal kleuren en soorten stoffen. Zo heb ik dikke willen coltruien, truien met een colletje, ik heb strakke coltruien van polyester, ik heb losse coltruien van katoen, ik heb ze allemaal. Een coltrui is geschikt voor alle gelegenheden. Je kunt ze gelukkig ook overal vinden, en in bepaalde materialen. Mijn lievelingscoltrui is op dit moment een prachtige bordeauxrode met franjes op de mouwtjes!

Waarom coltruien?

Coltruien zijn een soort van longsleeve T-shirts met een hoge kraag. Vaak zijn deze ribgebreid, wat ze tot een warme en strakke stof maakt. Dit doet je figuur erg mooi uitkomen, je ziet namelijk je curves, maar alles is bedekt. Het is dus een uitkomst voor zowel werk als daarbuiten! Omdat het een warme stof is, kun je gewoon een coltrui aan onder je jas. De warme kraag beschermt je tegen de kou die binnen wil komen. Coltruien zijn op dit moment ook erg populair; mede dankzij het seizoen, maar ook de elegantie die deze trui uitstraalt. Coltruien komen in allerlei soorten en maten, maar ik draag ze het liefst één maatje groter zodat ze iets nonchalanter om mijn lichaam vallen. Daarnaast draag ik er een highwaist broek bij, zodat mijn benen mooi lang uitkomen.

Combineren.

Een coltrui staat letterlijk bij alles, een rokje met hoge laarzen en een highwaist jeans zijn mijn favoriet. Ik vind het altijd chique eruitzien als er boven een jas een colletje uitpiept. De totale bedekking van het lichaam met een strakkere trui geeft toch een sexy vibe terwijl je bedekt bent, en dat maakt de col geschikt voor werk of uitgaansgelegenheden. Kijk, in hoogzomer is een wollen coltrui waarschijnlijk niet de beste optie. Het blijft natuurlijk een kruising tussen een shirt en een trui, met lange mouwen. Daarnaast zorgt de col tot in de hals niet voor verkoeling. Daarom begin ik zelf ze pas uit de kast te halen in de herfst. Maar als ze eenmaal uit de kast zijn, kan het feest beginnen!

Als jij nog geen coltruien in je kast hebt, zou ik even snel online gaan shoppen. Laat deze trend niet aan je voorbij gaan! Terwijl ik dit typ realiseer ik me ineens dat ik een witte coltrui aan heb. Typisch.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén