webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

Op zoek naar een Michael Kors tas sale

De Michael Kors tas is helemaal hot. Dus is er maar één vraag die we kunnen stellen. Wanneer is de eerste grote Michael Kors tas sale? Niet dat we krenterig zijn (of zoiets)! Maar de tassen zijn nu niet de goedkoopste die er zijn – en het liefst heb je natuurlijk voor elke outfit een andere kleur of zelfs een heel ander type tas. Een Michael Kors tas sale is dus absoluut meer dan welkom. Wij hebben in ieder geval al flink rondgezocht online en zijn tot een conclusie gekomen. Een Michael Kors tas sale vinden, dat is nog niet zo eenvoudig.

Het begin van de grote zoektocht

Waar begin je letterlijk elke zoekopdracht zoals deze? Juist: Google. Samen met de redactie heb ik behoorlijk lang gezocht naar een Michael Kors tas sale, maar tevergeefs. Na al dat zoeken kwamen er natuurlijk via social media meerdere ‘’aanbiedingen en acties’’ naar boven van het merk Kors, of een soortgelijk tassenmerk. Alsof een soortgelijk merk goed genoeg is! Remarketing… Het kan nog wel wat leren. Maar afijn, via de zoekmachine kwamen we dus niet heel ver. Toen besloten we echter om de bewandelde paden af te struinen. Ofwel: de webshops die we al kennen en zelf vaak bezoeken. En toen vonden we iets!

Michael Kors tas sale… Bij Brandfield!

Yes, Brandfield! Een van de grootste online aanbieders van tassen, ringen, armbanden en vele andere luxe accessoires. Het lag wat voor de hand, maar we hadden het per toeval (en dus vrij snel eigenlijk) gevonden. Onze Michael Kors tas sale. Of nou ja, die van Brandfield eigenlijk. Deze webshop biedt al enige tijd zonnebrillen en andere gave accessoires aan van Michael Kors. Maar de tassen waren door ons nog niet gespot. Tot nu toe!

De conclusie

Nou. Dat viel dus eigenlijk wel mee. Beetje een anti climax! Maar goed, we hebben dus wel (nogmaals, per toeval) gevonden wat we zochten. Een heuse Michael Kors tas sale. Het leuke van de webshop waar we de sale aantroffen, is dat ze een zeer snel wisselende collectie hebben. Dat geldt overigens voor alle merken waar Brandfield een officiële dealer van is. Maar dit heeft dus als grote voordeel dat de collectie van het vorige seizoen weer uit het assortiment verdwijnt. Nu weet je dus, dat als er een nieuwe collectie tassen van Kors aankomt, dat je op een Michael Kors tas sale kunt wachten! Anticiperen dus: sparen!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén