webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

Een polo shirt: Het perfecte kerstcadeau!

polo shirt

Het duurt niet lang meer en kerst staat voor de deur. Voor sommigen de mooiste dag van het jaar en voor anderen alleen een bron  van stress. Je moet nog zoveel doen! Eten koken, cadeautjes kopen en noem maar op. Laat ons een beetje van je stress verlichten door je alvast het ideale kerstcadeau te presenteren: Een polo shirt! Of het nu voor je vriend is, of voor je vader. Een polo shirt staat goed bij elke man. Wij doen het voorwerk voor je, jij hoeft alleen maar te bestellen. Kijk, dat scheelt je een hoop kopzorgen!

soorten polo’s

Polo shirts komen in allerlei soorten en maten. Het mooie van een polo shirt is dat het elke soort man wel goed staat! Het grote voordeel van poloshirts is dat ze netter en formeler zijn dan t-shirts, maar veel comfortabeler te dragen zijn dan overhemden.Je kunt kiezen tussen verschillende soorten zoals een effen polo shirt of een met lange mouwen. We zetten de soorten polo’s even voor je op een rij:

  • Korte mouwen
  • Lange mouwen
  • Effen kleur
  • Design polo

Voor de koude dagen kun je natuurlijk het beste een polo shirt met lange mouwen kopen. Het ideale kerstcadeau dus!

Hoe kies je het goede poloshirt uit?

Wanneer je een poloshirt voor iemand anders koopt is het lastiger te kijken of de pasvorm goed is. Maar de pasvorm is wel het allerbelangrijkste! Kijk dus naar de huidige kleding van je vader of vriend. Wat valt het mooiste bij hen? Het poloshirt moet tot ongeveer het midden van de rits komen. De mouwen van het poloshirt horen tot het midden van de biceps/bovenarmen te komen. Als de knoopjes allemaal dicht zitten van het poloshirt, mag hij rond de borst best een beetje strak zitten. De boord rond de hals moet niet te groot zijn, daardoor kan de nek erg dun lijken. Maar ook niet te klein, want dan lijkt het alsof je hoofd een stuk dikker is. Het is belangrijk dat de man bewegingsvrijheid overhoudt. Ook een printje of hele felle kleuren kunnen tegenwoordig heel goed gecombineerd worden met de rest van een outfit. Een felle kleur of een printje is geschikter voor casual gelegenheden dan voor sjieke of formele gelegenheden.

Een perfecte kerst

Zo, nu je weet wat je gaat kopen voor je vriend of vader, kan jij je richten op het creëren van een perfecte kerst! Of doe het eens volledig anders en leun lekker achterover. Wat het ook is, met het perfecte cadeau heb jij sowieso een perfecte kerst!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén