webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

Een rokkostuum nodig? Zoek niet verder!

Rokkostuum

Een rokkostuum is het meest klassieke pak voor heren dat je je kunt indenken. Je draagt een rokkostuum alleen bij bijzondere gelegenheden als een formeel gala of een chique feest met de dresscode White Tie. Ook voor een bruiloft of een speciaal diner kun je het rokkostuum uit de kast halen. Want dat is dan wel weer het grote voordeel van een rokkostuum. Als jij niet groeit of krimpt, kun je dit kostuum tot in het einde der tijden aan. Het ontwerp is in de loop van de jaren namelijk niet veranderd. Je kunt je kostuum dus gewoon bewaren tot de volgende gelegenheid. Misschien een nieuw overhemd eronder en je bent klaar. Dat is dan wel weer fijn!

Waaruit bestaat een rokkostuum?

Een rokkostuum is een zwart of zeer donkerblauw pak met slippen aan de jas. Stel je een concertpianist voor die gaat zitten, die flappen aan de achterkant van zijn jasje zijn de slippen. Onder het pak hoort een wit gilet, een wit overhemd en een witte strik. Om de pantalon fijn te laten zitten, is deze voorzien van stelknopen aan de binnenkant. Mocht je dus wat zwaar getafeld hebben de laatste tijd, dan kun je de pantalon een standje groter zetten. Zonder dat iemand het ziet!

Welke accessoires horen bij een rokkostuum?

Onder een rokkostuum horen traditiegetrouw zwarte kniekousen (niet dat iemand dát zal controleren, maar toch). Glimmende zwarte schoenen horen ook bij deze outfit. Onder het gilet mag je bretels dragen om je broek op te houden. Zorg er echter wel voor dat deze niet zichtbaar zijn, dat is dan weer not done. En wil je het plaatje echt helemaal completeren? Dan draag je ook mooie witte handschoenen. Zo sta je mooi op iedere foto. Natuurlijk zorg je er voor dat je haar netjes geknipt is en dat je keurig gladgeschoren bent. Het hoort er allemaal bij.
Rokkostuum

Een rokkostuum bestel je gewoon online

Maar met al die verschillende maten valt dat nog niet mee. Gelukkig staat er bij ieder rokkostuum een uitgebreide en handige tabel en uitleg voor het opmeten van je nek, je armen en de rest van je lijf. Het is wel handig om dat even samen met iemand anders te doen. Jezelf opmeten valt nog lang niet mee en je wilt dit natuurlijk wel in één keer goed doen. Je kunt zelfs, tegen een leuke korting, de schoenen er bij bestellen. Zo ben je in één keer helemaal compleet.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén