webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

We love Carhartt

Carhartt

De bekendste muts op het schoolplein is de muts van Carhartt  Een minimalistisch gebreid of geweven design, dat je hoofd naast stylish, ook lekker warm houdt. Voorop de muts prijkt het logo, wat natuurlijk graag te zien is.

De oorsprong van Carhartt.

Carhartt is in 1886 ontstaan als een merk dat werkkleding ontwierp voor de werkers in de arbeidersklasse in Amserika. Het allereerste Carhartt kledingstuk was een overall! De kleding is gemaakt om de wat ruigere omgang te weerstaan, van sterke kwaliteit stof zoals denim en wol, en heeft vaak ‘work-functional’ zakken in de kleding, om niet te vergeten waar het merk vandaan komt.
Hoewel het begon als een functioneel kledingmerk, is het uitgegroeid tot modehype. Carhartt is er trots op dat ze mensen kleden in de bouw, van fabrieken tot boeren. Carhartt is voor alle type hardwerkende mensen, en de Carhartt kleding is op hen gericht.

Lijn.

Tegenwoordig verkoopt Carhartt veel meer dan overalls en mutsen. Online kun je zien dat Carhartt’s kledinglijn, onder de naam ‘workwear’, allerlei soorten kleding verkoopt. Zo heb je broeken gemaakt van denim, twill, zijn er camouflage broeken, rugged flex broeken, shorts en daarbij komen deze in verschillende varianten; skinny, flexibel, bootcut of ankle cut. Dit allemal met functionele zakken en ritsen, natuurlijk. Daarnaast verkoopt Carhartt shirts, polo’s, longsleeves, en tanktops. Ook kun je truien, sweatshirts en hoodies vinden. Naast jassen en jackets hebben ze ook nog een brede keuze aan overalls, van denim tot ribstof. Ideaal voor klussen, of gewoon streetwear.
Carhartt is zo gericht op het functionele aspect, dat je online op de site zelfs accessoires bij je outfit kan bestellen! Zo verkopen ze werklaarzen, veiligheidsbrillen, thermoleggings en truien, en schorten. Heb je ooit zo makkelijk een functionele en stijvolle outfit geshopt?
Je kunt nu alles wat je wil samenstellen, of het nou werklaarzen van Carhartt is voor naar je werk, een schort voor in de keuken, een overall voor het verven of klussen, en een veiligheidsbril voor het schuren en stucen, Carhartt verkoopt het allemaal. En dat voor een redelijke prijs voor een hoge kwaliteit! Sinds kort draagt Carhartt zelfs een hondenlijn, waarin ze hondenbedjes, riemen en accessoires verkopen. Wil jij dat je hond er comfortabel en stijlvol bij zit?

Tot slot.

Carhartt is een wereldwijd bekend merk, met zijn oorsprong in Detroit, 1886. In die tijd hebben ze de functionele aspecten en de kwaliteit van de stof enorm kunnen verbeteren. Het merk is altijd trouw gebleven aan het doel, en daarom erg betrouwbaar. Carhartt weet af van hard werken, warm blijven, stevige zolen hebben en genoeg zakken. Carhartt is al die jaren in handen gebleven van dezelfde Carhartt familie, wat aanduid hoe sterk de banden binnen het merk liggen. Generaties op generaties is het merk doorgegeven en heeft het zich tot een succes kunnen ontwikkelen. Zorg dat jij ook je eigen Carhartt hebt!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén