webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Algemeen

4 tips om jouw zakelijke kerstcadeau online te shoppen

kerstcadeau

Steeds meer mensen weten in Nederland de weg naar webwarenhuizen en andere webshops te vinden. Voor onszelf winkelen we meer dan ooit online. Of het nu gaat om kleding, boodschappen of sinterklaascadeaus: alles is online te vinden. Een cadeau voor je medewerkers of collega’s kopen net zo makkelijk op internet te vinden. Zeker als je een grote groep collega’s hebt, is het handig om een kerst- of eindejaarscadeau op het werk te laten bezorgen, in plaats van het lokale winkelcentrum af te moeten struinen. Maar wat koop je voor jouw collega’s? Wij geven graag 4 tips.

1. Een training of cursus

Wie vindt het niet leuk om zichzelf te ontwikkelen? Als je op zoek bent naar een zakelijk cadeau dat niet alleen leuk is, maar ook nuttig, dan is een cursus misschien een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een algemene cursus zakelijk schrijven, of juist heel specialistisch: een ITIL training. Deze training helpt jouw IT collega’s om de gewenste kwaliteit te (blijven) leveren.

2. Een traditioneel kerstpakket

Het klinkt misschien wat cliché, maar de meeste mensen zijn er wel heel blij mee: een kerstpakket. Ga dit jaar niet voor een ouderwets pakket met een kerstbrood en een goedkope fles rode wijn, maar bijvoorbeeld voor een barbecuepakket of een duurzaam pakket. Kies iets wat past bij de mensen in jouw team. Het is bij een kerstpakket gebruikelijk om één centraal cadeau in te pakken met kleine accessoires en etenswaren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie houten borrelplank, met kaasmesjes, borrelhapjes en een goede fles wijn. Wie is daar nu niet blij mee?

3. Een cadeaubon

Een ander mooi cadeau waar veel mensen blij mee zullen zijn is een cadeaubon. Wederom, het klinkt misschien wat cliché, maar als je de juiste (web)winkel kiest kun je hier echt mee scoren bij je medewerkers. Wanneer je binnen jouw bedrijf bijvoorbeeld vitaliteit centraal wilt stellen kan een bon van een sportwinkel jouw team een duwtje in de goede richting geven. Gun je jouw medewerkers een ontspannen avondje uit? Denk dan aan een restaurantbon.

4. Ga offline!

Oké, het past misschien niet helemaal binnen het kader van online winkelen, maar een belevenis met het hele team is een ideaal kerstcadeau om de bonding binnen het team te stimuleren. Ga bijvoorbeeld samen een sportieve activiteit doen, zoals naar een indoor skibaan. Zo leer je jouw collega’s op een andere manier kennen en je beleeft samen iets waar hopelijk de rest van het jaar nog over nagepraat wordt.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén