webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Kleding

De juiste strijkvrije overhemden vinden

Strijkvrije overhemden: de juiste boordmaat

Ook strijkvrije overhemden werken met boordmaten, net als 'normale' overhemden. Omdat er al zoveel verschillende maten zijn voor mannen om te onthouden, jeansmaat, confectiemaat, noem maar op, is de boordmaat super gemakkelijk op te meten. De boordmaat is namelijk uitgedrukt in centimeters, met een simpel meetlint is uw nek dus hartstikke gemakkelijk op te meten. Natuurlijk is het wel handig om rekening te houden met het feit dat een overhemd ook lekker moet zitten, dus een te strakke boord is geen aanrader, geef uzelf darom ongeveer een vinger extra wanneer u gaat meten. Op die manier zit uw boord mooi, maar voelt deze tegelijkertijd niet te strak aan.

 

De juiste pasform strijkvrije overhemden

Het overhemd, ook het strijkvrije overhemd inmiddels, gaat al jaren mee. Door de decennia heen zijn er verschillende stijlen geweest, veel van deze worden nog steeds gedragen door veel mannen. Vaak wordt er wel gekeken naar de verhouding van uw lichaam, want op die manier heeft u het overhemd dat het beste bij u aansluit, zonder dat deze speciaal voor u op maat gemaakt hoeft te worden!

 

Slim fit: een strijkvrij overhemd in de slim fit pasvorm, is erg getailleerd. Deze wordt dan ook vaak voor de slankere mannen aangeraden, op die manier ziet u er dan niet uit alsof u een overhemd aan heeft dat vijf maten te groot is. Omdat dit overhemd juist voor de slankere man wordt aangeraden, gaan de meeste van deze strijkvrije overhemden maar tot boordmaat 43. 

 

Modern fit: de modern fit pasvorm, is het meest gedragen strijkvrije overhemd op het moment. Deze typeert zich als licht getailleerd, en is dus voor veel mannen perfect. Ook houdt te boordmaat rekening met de rest van uw postuur. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw licht getailleerde overhemd, niet licht getailleerd overkomt met uw boordmaat. Als dit het geval is, dan is dit waarschijnlijk niet de juiste pasvorm voor u.

 

Comfort fit: een comfort fit strijkvrij overhemd, is het originele overhemden ontwerp. Deze is niet getailleerd, dus is erg comfortabel, vandaar de benaming comfort fit. Omdat dit het originele overhmed is, zullen veel mannen van de oudere generatie dit overhemd liever hebben, dit is waar ze gewend aan zijn. 

 

Leave a Reply

Theme by Anders Norén