webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Kleding

Michael Kors is er voor mannen, vrouwen en kids

Michael Kors

Je kent het merk Michael Kors waarschijnlijk vooral van de accessoires voor vrouwen. Zonnebrillen, sieraden en tassen met een groot MK-logo erop. Maar wist je dat Michael Kors ook schoenen ontwerpt voor kinderen? Deze schoenen zijn high-end en helemaal hip. Zo loopt jouw mini-me er, net als jij, helemaal hip bij. Michael Kors gaat echter verder dan dat: ook mannen kunnen tegenwoordig prima bij dit merk terecht. Voor kleding, schoenen en tassen hoeven mannen niet verder te zoeken dan Michael Kors. Vrouwen wisten dit merk al prima te vinden en dat is logisch. De ontwerpen zijn mooi, functioneel en helemaal van nu. Ook is de kwaliteit van dit merk zeer goed. Je kunt heel lang plezier hebben van een paar sneakers of kleding van dit merk.
Michael Kors

Michael Kors is niet meer weg te denken uit het straatbeeld

De herkenbaarheid van de kleding, schoenen en accessoires van Michael Kors zorgt ervoor dat iedereen wel eens iets van dit merk heeft gezien. De grote, meestal goudkleurige, MK op bijna alle artikelen straalt je tegemoet. En dat is niet voor niks. Dit merk is trots op wat ze in een paar jaar bereikt hebben. Want wist je dat het merk pas sinds 1991 bestaat? Het is in een paar jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken. Alles wat zij doen, verandert in goud. En met recht. De prijs/kwaliteit-verhouding is perfect.

Michael Kors is er nu dus ook voor mannen

Vrouwen waren al even overtuigd van de kwaliteiten van dit merk. Maar voor mannen was er nog niet zoveel te beleven. Dat is nu helemaal anders. Als je wilt, kun je je als man nu ook helemaal in Michael Kors hullen. En dat is een echte aanrader. De kleding, sneakers, tassen en accessoires zijn van hoge kwaliteit en daarbij ook nog eens heel draagbaar. Je kunt er als man prima in voor de dag komen. Je zou echt niet zeggen dat je te maken hebt met een voormalig “vrouwenmerk”.

Michael Kors voor kinderen

De collectie voor kinderen is nog niet heel uitgebreid. Maar ben je op zoek naar een paar mooie, originele sneakers, dan moet je zeker even bij Michael Kors gaan kijken. Deze sneakers lopen vanaf maat 21 tot en met maat 28. Dus ook je kleine stappertje kan goed leren lopen op deze hippe schoenen. De sneakers voor kinderen zijn mooi afgewerkt met leuke, flitsende details als studs en bling. Je kind zal er blij mee zijn!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén