webwarenhuis-online.nl

Pauline`s kijk op online shoppen

Uiterlijke verzorging

Yinger gelnagellak: handig voor alle nagels!

Gelakte nagels zien er echt super mooi uit. Maar voordat we bij die perfecte french-tip manicure komen, moeten we eerst alle beproevingen doorstaan. Net je nagels hebben gelakt en dan naar de wc moeten, bijvoorbeeld, en je nagels overleven het de hele tijd, en dan wil je je rits dichtmaken en wrijf je per ongeluk de lak op je duim uit. Of je stoot tegen een muur en laat een spoor van rode nagellak achtig erger dan een crime scene. Kortom: het kan heel frustrerend zijn om je nagels super mooi te lakken en het dan per ongeluk te verpesten, alleen maar omdat het nog niet droog is. Gelukkig is er een oplossing: Yinger!

Gellak 101

Als je Yinger googelt krijgt je in eerste instantie de Wikipedia-pagina van een beroemde socioloog, maar helaas is John Milton Yinger geen expert op hoe je ervoor zorgt dat je je nagellak niet per ongeluk wegveegt. Nee, Yinger is een gelnagellakmerk, en ook nog eens een super goed merk. Maar, gelnagellak werkt net weer even anders dan normale nagellak. Dus, je weet nu waar je de supplies kan vinden, en nu moeten we nog even uitvogelen hoe het precies werkt. Let’s do this!

Het gave aan gelnagellak is dat 1 laag binnen 10 seconden droog is. Je moet wel, net zoals bij normale nagellak, ervoor zorgen dat je nagels netjes geknipt en gevijld zijn, en dat er geen restjes van je vorige nagellak meer op zitten. Maak dus voor je je nieuwe Yinger producten gebruikt nog even je nagels schoon met nagellakremover. Hierna is de eerste stap, net zoals bij normale nagellak, een basecoat. Maar zodra die erop zit (let op, doe 1 hand per keer!) wordt het anders dan je gewend bent.

Light it up

Bij je Yinger gelnagellak set krijg je namelijk een lamp. Geen normale lamp, maar een UV-lamp. Er zit een stofje in gelnagellak dat reageert op UV-licht, en dus ervoor zorgt dat de nagellak binnen 10 seconden hard wordt. Je legt je net gelakte nagels dus simpelweg onder die lamp, zet hem even aan, en voila, je nagels zijn droog! Herhaal dit zo vaak je wilt, met basecoats, kleur, glitters, topcoats, steentjes, wat je maar wilt!

Yinger is dus dé manier om ervoor te zorgen dat je nagels er altijd perfect gelakt uit zien. En doordat het zo snel en zo gemakkelijk is, blijft het ook leuk om te experimenteren met verschillende kleuren en versieringen. Veel plezier en lak ze!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén